Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapet

Vardagsrum tapeter

3160 st produkter
Visar 24 av 3160 produkter
1
...
132

Tapeter i vardagsrummet är ett enkelt sätt att förändra och ge rummet en ny look och en personlig touch. Det finns ett brett utbud av tapeter att välja mellan, allt från enfärgade till mönstrade och texturerade. En trend inom tapeter är att använda sig av naturliga material och motiv, som trä eller blommor. Det är också vanligt att välja en accentvägg där man sätter upp en mer iögonfallande tapet, medan resten av rummet hålls mer neutralt. Tapeter kan ge liv och karaktär till ett vardagsrum och är ett enkelt sätt att förnya och förvandla rummet.

Vanliga frågor om Tapeter vardagsrum

Kan jag ha mer än en tapet i vardagsrummet?

Ja, absolut! Att använda mer än en tapet i vardagsrummet kan ge en intressant och unik design. Det finns flera sätt att använda flera tapeter i ett rum. Du kan välja att använda olika tapeter på olika väggar för att skapa kontrast och variation. En annan idé är att använda en tapet som en accentvägg och kombinera den med en neutral tapet på resten av väggarna. Du kan också använda olika tapeter i olika delar av rummet för att definiera olika områden, som en sittgrupp eller en matplats. Det viktigaste är att välja tapeter som kompletterar varandra och skapar en harmonisk helhet i rummet.

Vad ska man tänka på när man väljer tapeter till vardagsrummet?

När man väljer tapeter till vardagsrummet finns det några faktorer att tänka på. Här är några tips:

  • Stil och färgscheman: Tänk på vilken stil och färgscheman du vill ha i ditt vardagsrum. Välj tapeter som kompletterar och passar in med resten av inredningen.
  • Rumstorlek: Ta hänsyn till storleken på rummet. Om rummet är litet kan ljusa tapeter och mönster i mindre skala ge en illusion av större utrymme, medan mörkare tapeter och större mönster kan passa i större rum.
  • Mönster och textur: Fundera på vilken typ av mönster och textur du vill ha på tapeterna. Starka mönster kan vara ett sätt att skapa en fokuspunkt i rummet, medan mer neutrala mönster kan ge en lugnare atmosfär.
  • Material: Välj tapeter av hög kvalitet och hållbara material. Det är viktigt att de är lätta att rengöra och tåliga för att klara av vardagligt slitage.
  • Provbitar: Innan du bestämmer dig, be om provbitar av tapeterna och testa dem i ditt vardagsrum. Se hur de ser ut i olika ljusförhållanden och hur de matchar med dina möbler och övriga inredning.

Genom att tänka på dessa faktorer kan du välja tapeter som passar din personliga stil och skapar en trevlig atmosfär i ditt vardagsrum.