categoryTopBlock
Inredning

Vita tapeter

342st produkter
Kampanj
  • Vit

Är det tråkigt med vita tapeter?

Vit och enfärgad tapet är den klassiska väggfärgen som förekommer i någon mån i de flesta bostäder och lokaler. Det innebär för den sakens skull inte att det skulle vara alldagligt eller “tråkigt”. Tvärtom innebär det stora möjligheter att skapa den inredning du drömmer om. De vita tapeterna blir som ett blankt papper för hela ditt rum. Det är alltså perfekta förutsättningar för att vara kreativ i övrigt.

Varför är vita tapeter bra att börja med?

Det kan det vara fördelaktigt att i till exempel en ny bostad inleda med vita tapeter. Det ger automatiskt ett bättre ljus till dina utrymmen och du kommer ha bättre möjligheter att upptäcka detaljer som du annars inte hade lagt märke till. Det kan öppna dina ögon inför eventuella förändringar du skulle vilja göra i framtiden.

Hur ökar jag nyanserna med vita tapeter?

Vitt är en oskyldig färg som vi ofta förknippar med renlighet. Blir det dock för mycket av det vita även i övrig inredning kan tankarna lätt dras åt sterila och opersonliga sjukhusmiljöer. Kombinera gärna dina vita tapeter med kontraster. Till exempel en mörk soffa eller svart fåtölj. Det går förstås även att matcha vita tapeter med andra ljusare färger.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Materialtyp
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj