Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Tapet

Vita tapeter

271 st produkter
Visar 24 av 271 produkter
1
...
12

  • Är det tråkigt med vita tapeter?

    Vit enfärgad tapet är en klassisk väggfärg som förekommer i de flesta bostäder och lokaler. Det innebär för den sakens skull inte att det skulle vara alldagligt eller “tråkigt” med en vit tapet. Tvärtom innebär det stora möjligheter att skapa den inredning du drömmer om. De vita tapeterna blir som ett blankt papper för hela ditt rum. Det är alltså perfekta förutsättningar för att vara kreativ i övrigt.
  • Varför är vita tapeter bra att börja med?

    Det kan det vara fördelaktigt att i till exempel en ny bostad inreda med tapeter vita. Det ger automatiskt ett bättre ljus till dina utrymmen och du kommer ha bättre möjligheter att upptäcka detaljer som du annars inte hade lagt märke till. Det kan öppna dina ögon inför eventuella förändringar du skulle vilja göra i framtiden.
  • Hur ökar jag nyanserna med vita tapeter?

    Vitt är en oskyldig färg som vi ofta förknippar med renlighet. Blir det dock för mycket av det vita även i övrig inredning kan tankarna lätt dras åt sterila och opersonliga miljöer. Kombinera gärna en tapet vit med kontraster i din inredning. Till exempel en mörk soffa eller svart fåtölj. Det går förstås även att matcha vita tapeter med andra ljusare färger.