Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Tapet

Sovrumstapet

3161 st produkter
Visar 24 av 3161 produkter
1
...
132

Tapeter är ett fantastiskt sätt att ge ditt sovrum en personlig touch. Med en tapet kan du skapa en mysig och avkopplande atmosfär som passar din personliga stil. På Chilli hittar du ett brett utbud av tapeter för sovrum i olika färger, mönster och stilar. Välj en lugnande pastellfärg för att skapa en avslappnande miljö eller en livlig mönster för att ge rummet en pop av färg. Tapeter kan också hjälpa till att dölja mindre skador på väggarna eller ge en illusion av högre takhöjd. Utforska vårt utbud av tapeter och hitta det perfekta valet för ditt drömsovrum.

Är det svårt att sätta upp tapeter i sovrummet?

Det beror på din erfarenhet av tapetsering och typen av tapet du väljer. Om du är nybörjare kan det vara bäst att börja med en enkelfärgad eller en med enkel mönsteranpassning. Följ alltid tillverkarens instruktioner noggrant. Det finns också online guider och videor som kan hjälpa dig.

Vad är en fondtapet sovrum?

En fondtapet är en tapet som används för att skapa en accentvägg i ett rum, vilket innebär att endast en vägg i rummet tapetseras med en mönstrad eller färgstark tapet medan resten av väggarna målas eller tapetseras med en enhetlig och neutral tapet. I sovrummet kan en fondtapet användas för att skapa en fokuspunkt, till exempel bakom sängen eller vid en accentmöbel, och för att ge rummet mer karaktär och personlighet.

Vilka färger passar bra på en sovrumstapet?

I sovrummet är det vanligt att välja mjuka och lugnande färger som blått, grönt, beige och rosa. Dessa färger skapar en avslappnande känsla i rummet. Du kan också välja att antingen ha en enfärgad tapet eller en sovrumstapet med ett subtilt mönster i samma dova färgskala. Undvik starka och livliga färger och mönster eftersom dessa kan vara störande för avkoppling och en god sömn.