Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Fåtölj & stolar

Stol i trä

825 st produkter
Visar 24 av 825 produkter
1
...
35

Populära filtreringar

En stol i trä är en klassisk möbel som har funnits i många århundraden. Trästolar är populära på grund av deras hållbarhet och naturliga skönhet. Trä är ett starkt material som kan hålla upp till mycket slitage, och det åldras vackert med tiden. Det finns många olika typer av trä som används för att tillverka stolar, inklusive ek, björk, valnöt och teak. Trästolar finns i många olika stilar och designar, från moderna till mer traditionella utseenden. Oavsett vilken stil du väljer, är en stol i trä en tidlös möbel som kommer att hålla i många år framöver.

Vanliga frågor om Stol trä

  • Vilka är fördelarna med stol trä?

    Fördelarna med trästolar inkluderar deras hållbarhet, naturliga skönhet, mångsidighet och miljövänlighet. Trästolar kan också anpassas till olika stilar och designpreferenser, samt vara lätta att underhålla och reparera vid behov.
  • Vilken typ av trä i stol?

    Det beror på stolens tillverkare och modell. Vanliga träslag som används i stolstillverkning är ek, bok, ask, lönn, valnöt och teak, men det finns många andra träslag som också kan användas.
  • Ljus eller mörk trästol?

    Det beror på personlig smak och inredningsstil. En ljus trästol kan ge en mer modern och luftig känsla medan en mörk trästol kan ge en mer klassisk och rustik känsla. Det kan även vara bra att ta hänsyn till vilka färger och material som finns i rummet där stolen ska stå för att skapa en enhetlig inredning.