Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Fåtölj & stolar

Rottingstolar

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

  • Vad består rotting av?

    Det som kallas naturrotting är växtfibrer från stammen från en palm. Dessa fibrer är tunna och långa och passar bra till att fläta möbler och korgar av. Naturrotting är känsligt för fukt och passar bäst för möbler som används inomhus. Vill man ha en rottingstol som man kan placera lite var som helst, väljer man konstrotting. Det har blivit mycket populärt och är konstfibrer som har flätats likadant, men som har fler fördelar än naturrotting.
  • Vad har konstrotting för bra egenskaper?

    Konstrotting är slitstarkt, lätt att göra rent och det är dessutom väderbeständigt. En rottingstol av konstmaterial kan du placera på terrassen eller i trädgården, och den är lika fin hela tiden. Dessa snygga stolar tål att stå ute, så du slipper flytta dem om det kommer en regnskur. Det räcker att bara ta in dynorna.
  • Vilken sorts rottingstol ska jag köpa?

    Ska dina rottingmöbler från Chilli stå utomhus är det smart att välja dem av konstrotting. Om du däremot vill ha en snygg matgrupp i vardagsrummet, kan du välja vilken sorts rottingstol som helst. Det är som med andra stolar, en individuell smaksak vilken modell av stol man sitter bäst i. Stolar i rotting passar in överallt, och de är lätta och snygga.