Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Fåtölj

Retro fåtölj med vintagestil

79 st produkter
Visar 24 av 79 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Retrofåtöljer har blivit allt mer populära på senare tid. Dessa fåtöljer är inspirerade av retrodesignen från 1950- och 60-talet och har en unik och stilren look som passar perfekt i moderna hem. En retrofåtölj är inte bara en snygg inredningsdetalj, den är även mycket bekväm att sitta i. De är tillverkade av högkvalitativa material och är oftast mycket hållbara. Det finns många olika färger och mönster att välja mellan, vilket gör att det är lätt att hitta en retrofåtölj som passar just din stil och ditt hem.

Vanliga frågor om Retro Fåtölj

  • Vad innebär det att en fåtölj är retro?

    Att en fåtölj är retro innebär att den har en design som är inspirerad av eller hämtad från en tidigare epok, vanligtvis från 50- och 60-talet. Retrofåtöljer kan kännetecknas av ljusa färger, avrundade former och användning av material som trä och läder. De är ofta populära för sin unika stil och nostalgiska känsla.
  • Hur inreder jag bäst med en retrofåtölj?

    En retrofåtölj kan vara en riktigt fin inredningsdetalj och kan ge en härlig retrokänsla till rummet. För att inreda med en retrofåtölj på bästa sätt kan du välja att matcha den med andra retroinspirerade möbler och inredningsdetaljer. Tänk på att välja färger och former som passar ihop med fåtöljen och som förstärker den retrokänsla du vill åstadkomma. En annan idé kan vara att placera fåtöljen som en accentfärg i ett annars neutralt rum för att skapa en intressant kontrast. Sist men inte minst, se till att fåtöljen placeras på en bra plats där den kan vara i fokus och verkligen få synas.