Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Fåtölj

Runda fåtöljer

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

  • Varför ska jag välja en rund fåtölj?

    En rund fåtölj ger genast den där mysiga känslan som så många vill skapa i vardagsrummet, semesterstugan eller ute på verandan. Runda fåtöljer gör sig dessutom alldeles utmärkt i hörn, till exempel om du vill skapa en trevlig läshörna.
  • En rund fåtölj i rotting eller tyg?

    Det beror på stilen där du ska placera din runda fåtölj. En rottingfåtölj ger i regel lite medelhavskänsla och används ofta på mer naturnära platser som exempelvis ute på en inglasad veranda, balkong eller i växthuset. Vissa rottingfåtöljer klarar även av att stå utomhus och är därför väldigt populära i trädgården. En rund tygfåtölj är däremot det självklara valet inomhus. Men ibland är det självklart trevligt att bryta mot normen.
  • Har ni runda fåtöljer i retrostil?

    Vi har runda fåtöljer i många olika stilar, både moderna och retro. Många tänker kanske på den häftiga “äggfåtöljen” som var så populär för några årtionden sedan. Men du kanske tänker på den där ljusrosa fåtöljen som mormor hade där hemma? Den skulle göra sig så bra i hörnet i hallen just nu. Söker du en specifik modell men hittar den inte? Kontakta vår kundtjänst här på Chilli så hjälper vi dig gärna.