Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utestol & trädgårdsstol

Hängfåtölj & hängstol på kampanj

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Är du ute efter den perfekta hängstolen att spendera långa lata sommardagar i? Då har Chilli definitivt en som passar dig och din uteplats. Här finns ett brett sortiment av hängstolar till marknadens bästa priser. Gör sommarhänget till det bästa någonsin i en ny hängstol för utomhusbruk. De är tillverkade i väderbeständig konstrotting och stål; material som inte kräver mycket underhåll. Gör hängstolen till din favoritplats att njuta i – läs en bok, lyssna på en bra podd och avnjut en kall dryck. Låt sommaren leva kvar året runt med en hängstol från Chilli. Psst! Hängstolen passar lika bra inomhus som utomhus!

Hängstol – en flexibel utemöbel

  • Hur tar jag hand om min hängstol?

    Många av våra utemöbler är tillverkade i trendig konstrotting och klarar av att stå ute i alla väder, år efter år. För dig som vill fräscha upp din hängstol kan du enkelt och snabbt torka med en trasa för att få bort smuts som kan fastna i utemöbeln om det blåser mycket.
  • Vilken färg ska jag ha på min hänggunga?

    Bland våra hängstolar hittar du alla möjliga varianter och färgkombinationer. Väljer du en hängstol med stativ är stativen oftast i en mörk färg. En stilren klassiker är att ha en svart aluminiumställning. En neutral färg gör det enkelt att matcha hängstolen med inredning och kan lätt piggas upp eller ändra stil genom olika plädar och kuddar. Eftersom hänggungan är portabel kan du lätt flytta in den på exempelvis den inglasade balkongen under vinterhalvåret och göra den mysig med säsongsbetonade filtar och kuddar. Bara din fantasi sätter gränserna!
  • Alla pratar om hängstol ägget- hur ser ägget hängstol ut?

    Ägget är en cool hängstol som blir höjdpunkten på din uteplats. Var inte rädd för att bryta av din inredningsstil med en häftig utemöbel som enkelt kan förhöja din uteplats. Det är en kombination av vilstol och hammock, en skön mix som aldrig går ur tiden. Hängstolen finns i vit och svart, och en svart sittdyna i tålig polyester ingår.