Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solsäng & solvagn

Solsäng trä

54 st produkter
Visar 24 av 54 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Upptäck vår samling av eleganta solsängar i trä på Chilli. Våra solsängar i trä kombinerar stil och funktionalitet för att skapa en perfekt plats för avkoppling utomhus. Varje solsäng är tillverkad av högkvalitativt trä och är designad för att erbjuda komfort och hållbarhet.

Solsäng Trä - Sköna solsängar i trä för avkoppling utomhus

Kan en solsäng trä stå utomhus hela året?

Våra solsängar i trä är konstruerade för att tåla utomhusbruk. Men för att förlänga livslängden på sin solsäng trä rekommenderar vi att du täckaer över solsängen eller allra helst förvarar den inomhus under vintermånaderna.

Hur justerar jag ryggstödet på solsängen?

Att justera ryggstödet på solsängen är enkelt. Du hittar vanligtvis en spak eller vred på sidan av solsängen som du kan använda för att höja eller sänka ryggstödet efter dina önskemål.

Kan jag köpa kuddar och dynor till min solsäng i trä?

Absolut! Vi erbjuder ett brett utbud av kuddar och dynor som är designade för att passa våra solsängar i trä. Utforska vårt sortiment för att hitta de perfekta tilläggen för extra komfort och stil.

Kräver solsängen montering?

Det beror på vilken modell av solsäng trä du väljer. Är du osäker på om just din solsäng behöver monteras är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice.