Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solsäng & solvagn

Solsäng aluminium

26 st produkter
Visar 24 av 26 produkter
12

Populära filtreringar

En solsäng i aluminium är en idealisk möbel för att njuta av avkoppling och soliga dagar utomhus. Dess konstruktion i lätt aluminium gör den enkel att flytta och placera efter dina önskemål. Med en modern och minimalistisk design kompletterar den alla utomhusmiljöer på ett elegant sätt, samtidigt som den erbjuder en bekväm plats att koppla av på. Solsängar i aluminium är kända för sin hållbarhet och väderbeständighet. Aluminium rostar inte och kan stå emot olika väderförhållanden, vilket gör den till en pålitlig följeslagare året om. Den är också enkel att rengöra och kräver minimalt med underhåll. Oavsett om du vill njuta av en god bok, sola eller bara ta det lugnt utomhus, så är en solsäng i aluminium en praktisk och estetiskt tilltalande möbel för din trädgård, terrass eller poolområde.

Frågor om solsäng i aluminium

Hur rengör jag en solsäng aluminium?

För att rengöra en aluminiumsolsäng kan du använda en mild tvållösning och en mjuk borste eller trasa. Skrubba försiktigt ytan för att ta bort smuts och fläckar. Skölj sedan av med rent vatten och låt solsängen torka innan användning.

Kan en solsäng aluminium stå utomhus hela året?

Ja, aluminiumsolsängar är designade för att vara tåliga mot väderförhållanden. Aluminium rostar inte, så du kan tryggt lämna din solsäng utomhus under olika årstider. För längre hållbarhet rekommenderas dock att använda möbelöverdrag eller förvara den inomhus under vintern.

Hur justerar jag ryggstödet på en aluminiumsolsäng?

De flesta solsängar i aluminium har en justerbar ryggstödsfunktion. Vanligtvis finns det en spak eller en mekanism som du kan använda för att ändra vinkeln på ryggstödet. Se efter om det finns instruktioner eller en enkel mekanism på din solsäng för att göra justeringen.