Blanche

Visar 28 st stilsäkra produkter

Blanche - doftljus med inspiration från skandinavien

Piffa upp hemmet med doftljus från välkända Blanche! I sortimentet från Blanche finner du en mängd doftljus med olika dofter och i olika storlekar. Vilken är din favorit?

Blanche - miljötänk, hög kvalité och fantastiska dofter

Blanche doftljus är ett välkänt svenskt varumärke tillverkat i Örebro, Sverige. De är allmänt uppskattade på doftljusmarknaden för sitt miljötänk, höga kvalité och fantastiska dofter. Doftljusen är ekologiska och har ett jordnära utseende med inspiration från skandinavisk design. Efter användning försluts ljusbehållaren i glas enkelt med ett trendigt korklock.


För en ljus framtid!

Blanche är ett miljövänligt varumärke som värnar om vår planet. Doftljusen är tillverkade av ett vegetabiliskt vax som är nedbrytbart och består av 100 % giftfri bomullsfröolja. Blanche är alltså ett veganskt doftljus, helt fritt från animaliska ingredienser. Inte heller har palmolja, råolja, paraffin, zink, bly eller andra ämnen som har en negativ inverkan på miljön har använts, ämnen som många andra ljus innehåller. Blanche har tänkt på varje liten detalj, till och med veken är gjord av 100 % bomull så att du med gott samvete kan njuta av doften och värmen som Blanche avger.


Naturligt och ljuvligt

Blanche är tillverkat av naturliga härliga dofter från eteriska oljor. Eterisk olja framställs från växtriket och är koncentrat från frukter, blommor, örter och annat som finns i naturen. Tack vare naturens fantastiska tillgång erbjuder Blanche en uppsjö av olika doftljus. Föreställ dig känslan av de friska dofterna från en blomsterfylld trädgård eller de mjuka och runda tonerna från vanilj som sprider sig i hemmet. Med Blanche doftljus kan du få den doften exakt när du vill.


Ett tryggt val

Blanche doftljus har en längre brinntid än traditionella ljus. Detta beror på att vegetabiliska ljus brinner vid en lägre temperatur och därför får du njuta längre av Blanches fantastiska kvalité och lyxiga dofter. Ytterligare en fördel med vegetabiliska doftljus är att de är lätta att rengöra, vilket betyder att du smidigt kan återanvända dem som en burk. Blanche doftljus kommer i en fin kartong, perfekt att ge bort till någon du tycker om.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)