Broil King

Visar 92 st stilsäkra produkter

Broil King – din väg till att bli en grillmästare

Få saker är så härliga som en grillkväll på sommaren och många är vi som är ivriga att imponera med grilltången i högsta hugg. Med en grill och tillbehör från Broil King kommer du bli utnämnd till grillmästare på nolltid.

Vilka produkter erbjuder Broil King?

Broil King erbjuder dig kolgrillar, gasolgrillar och grilltillbehör av god kvalité till riktigt fina priser. Oavsett hur du väljer att grilla så är Broil Kings grillar konstruerade för att ge dig den smak som man längtar till när varje grillsäsong närmar sig. Dessutom hjälper en grill från Broil King dig att få jämna temperaturer på maten.


Vilka Broil King grillar kan jag hitta hos Chilli?

Hos oss på Chilli kan du hitta den populära gasolgrillen Broil King Crown 410, den smakförstärkande Kol/Rökgrillen Keg 5000 och den smidiga gasolgrillen Broil King Crown 310. Köp din nya grill idag och bjud in nära och kära på en oförglömlig grillkväll!


Vilka Broil King grilltillbehör kan jag hitta hos Chilli?

Broil King har erbjuder mängder av grilltillbehör och sortimentet hos oss på Chilli är stort. Här kan du hitta Broil King grillöverdrag, Broil King sås/glazeset, Broil King Minitermometer och Broil King Grillgaller i gjutjärn för att nämna några få. Kika på sortimentet från Broil King och klicka hem dina nya favorittillbehör redan idag.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar