Emerio

Visar 32 st stilsäkra produkter

Emerio – för en roligare stund i köket

Med över 25 års erfarenhet har Emerio lyckats skapa de perfekta köksapparaterna. I deras breda sortiment hittar du de elektriska apparaterna som gör din stund i köket till en fröjd.

Vad erbjuder Emerio för produkter?

Emerio erbjuder flera smarta elektroniska apparater till ditt hem. Bland sortimentet kan du exempelvis hitta köksapparater som en Emerio kaffebryggare i retrostil, Emerio riskokare och Emerio köksmaskin i rostfritt stål. Allt för att din stund i köket ska kännas mindre som en syssla och mer som ett nöje.


Vilka favoriter från Emerio kan jag hitta hos Chilli?

Här på Chilli säljer vi många favoriter från Emerio. Hos oss finner du bland annat den populära Emerio SmartFryer, den stilrena kaffebryggaren med kombinerad te/vattenkokare och storfavoriterna Emerio Glassmaskin Mjukglass samt Glassmaskin Retro.


Är Emerios elektroniska apparater av en bra kvalité?

För att se till att apparaterna är säkra så arbetar Emerio ständigt med att utveckla såväl teknik som funktion. Deras största fokus är att produkterna ska vara funktionella och säljas till överkomliga priser. Emerios hushållsapparater uppfyller alla branschens höga säkerhetskrav, därför kan du vara lugn i ditt val av varumärke. Klicka hem dina nya köksapparater från Emerio hos oss på Chilli redan idag!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)