Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Everdure – stilrena och innovativa grillar

0 st produkter

Den brittiske stjärnkocken Heston Blumenthal har inte bara tre michelinstjärnor utan även en serie bestående av stilrena och innovativa grillar. Blumenthal tog fram Everdure för att du ska kunna grilla förstklassigt hemma i trädgården.

 

Vilka produkter finns i Everdures sortiment?

I Everdures sortiment kan du hitta de innovativa gasolgrillarna Force HBG20SCAN i flera olika färger hos oss på Chilli. Du kan även hitta stilrena grillöverdrag som exempelvis T-Lang Hub, grillgaller som är enkla att rengöra och rotisseriesystem som får din mat att bli perfekt på alla sidor.

 

Vad gör Everdures grillar så speciella?

Everdures grillar sticker ut bland konkurrenternas på grund av den strömlinjeformade designen och innovationerna som du inte hittar hos någon annan. Grillarna från Everdure tillverkas i rostfri, gjuten aluminium som är både hållbar och väldigt enkel att rengöra. De höga locken på Everdures grillar gör att värmen kan cirkulera 360° och, den kanske bästa egenskapen, efter endast fem minuter är grillen helt redo att användas! Beställ din nya Everduregrill hos oss på Chilli och märk hur snabbt grillningen blir din nya favorithobby.

    Visar 0 av 0 produkter