Havsö

6Produkter

Havsö – belysning med inspiration från nordisk natur

Havsö är ett välkänt varumärket på den nordiska marknaden som tillverkar stilren belysning i skandinavisk stil. Havsös vision är att tillverka produkter som genomsyras av och förmedlar en känsla av harmoni som för tankarna till nordisk natur och hav. Belysning från Lighting by Havsö kombinerar stil med funktion i en perfekt symmetri. Lys upp ditt hem med stämningsfull belysning från Havsö som garanterat blir en iögonfallande inredningsdetalj som fulländar ditt hem! Sortimentet består av allt från inomhusarmaturer och ljuskällor till solceller och batteridriven dekorationsbelysning – så du kan lysa upp tillvaron både inomhus och utomhus.

Populära filter:
Sortera på

Lys upp ditt hem med belysning från Havsö

Belysning är en otroligt viktig del i ett hem! Inte bara för att fylla de stora behov av ljussättning som finns i alla rum, utan även för att rätt belysning framhäver och fulländar din inredning!

Med belysning från Havsö hittar du all typ av belysning som behövs i ett hem: punktbelysning, stämningsbelysning och funktionsbelysning. Havsö erbjuder ett brett sortiment av stilfull belysning både för inomhusbruk och för utomhusbruk. Du hittar bland annat taklampor, plafonder, bordslampor, vägglampor och fönsterlampor för inomhusbruk. För utomhusbruk hittar du LED-slingor och en mängd andra utelampor.

Havsö hos Chilli

Vi på Chilli har noga valt ut våra favoriter bland Havsös lampor för att kunna erbjuda dig den absolut mest prisvärda och trendiga belysningen för just ditt hem. Ett stiligt hem ska inte kosta skjortan! Välkommen till Chilli! Alltid fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Filter
Kategori
Färg
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar