InHouse

Visar 244 st stilsäkra produkter

InHouse Group – Sveriges största mattgrossist

InHouse är en av Sveriges största och mest välkända mattgrossister med 138 års erfarenhet i branschen. Sedan starten år 1879 har InHouse Group utvecklat en lång tradition att tillverka unika och älskade mattor som pryder våra svenska hem. En matta från InHouse Group är för många en självklar del av inredningen i hemmet. Det breda sortimentet av mattor i olika storlekar, design och färg gör att det finns en matta för varje hem och inredningsstil. Därför har vi på Chilli valt att ta in InHouse Group, för att vi inser vikten av breda valmöjligheter för att kunna skapa ett personligt hem!

Kvalitet, design och rättvisa i fokus hos InHouse Group

InHouse Group har sitt huvudkontor i Emmaboda, men finns representerade hos en mängd återförsäljare runt om i Sverige och Chilli är en av dem. InHouse Group lägger stor vikt vid att produkterna ska uppfylla de höga krav på hållbarhet, kvalitet och rättvis produktion som varumärket arbetar efter. De strävar efter ständig produktutveckling genom att förnya design, stil och färgsättning av sina kollektioner. InHouse Group arbetar endast med noga utvalda leverantörer runt om i världen som kan möta de högt ställda kraven på hållbar produktion som varumärket tillämpar. Vid framtagning av varje matta väljer InHouse Group tillsammans med sina leverantörer ut allt från garn till färgsättningar i minsta detalj. InHouse Group lägger stor vikt vid att varje matta tillverkas under rättvisa villkor och som är bra för både människan och miljön. Därför kan du vara säker på när du väljer en produkt från InHouse Group att den är tidlös och hållbar i design, kvalitet och samvete.

Populära mattor från InHouse Group hos Chilli:

  • InHouse Group Nature. En de mest populära mattorna från InHouse Group i 100% ull. Stilren, tidlös och superskön att stå på. Passar de flesta inredningsstilar. Finns i flera färger och storlekar.
  • InHouse Group Aspen. En lika snygg som mjuk och skön ryamatta. Finns i flera färger och storlekar.
  • InHouse Group Milano. En trendig och stilfull matta med exklusiv look i 100% polypropen. Finns i flera färger och storlekar.

Hos Chilli hittar du ett brett urval av mattor från InHouse Group som fulländar ditt hem. Välkommen till Chilli!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar