Kids Concept

Visar 143 st stilsäkra produkter

Kids Concept – främjar lekfullheten

År 2007 grundades Kids Concept som sedan dess har skapat egendesignade barnmöbler och leksaker som främjar lekfullheten. Varje detalj har valts ut för att barnens rum ska fyllas med mysiga möbler och underhållande leksaker.

Vad har Kids concept för barnmöbler?

Om du söker de perfekta barnmöblerna så är Kids Concept det rätta varumärket för dig. Hos oss på Chilli kan du exempelvis hitta Kids Concept sittpuffar med förvaringsmöjligheter, soffbord och fåtöljer. Du kan även köpa soffor, som den mysiga Saga Blonde, mjuka mattor och bedårande tipitält i flera olika färger.


Vad har Kids Concept för barnleksaker?

Kids Concept har ett stort sortiment av barnleksaker. Från Kids Concept kan du exempelvis köpa babygym med babygymsfigurer, lastbilen Aiden, en Lära Gå Vagn, leksakskök och dragdjur. Du hittar allt detta och mycket mer hos oss på Chilli.


På vilka sätt arbetar Kids Concept med miljö och hållbarhet?

Kids Concept tycker att funktion och hållbarhet går hand i hand. Därför arbetar de tätt ihop med sina fabriker och besöker dem regelbundet för att säkerställa en ömsesidig förståelse vad gäller kvalité, funktion och miljöfrågor. Kids Concept produkter är hållbara nog att gå i arv från storasyskon till småsyskon. Varumärket försöker även att få så många av deras produkter som möjligt att bli FSC-certifierade produkter (Forest Stewardship Council).

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)