Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Kinnabädden – prisvärda kvalitetssängar

2 st produkter

I över 60 år har Kinnabädden tillverkat äkta skandinaviska kvalitetssängar med fantastisk bäddkomfort. Sängarna är tillverkade i noggrant utvalt material av hög kvalitet som garanterar att din säng håller i många år framöver. En säng från Kinnabädden är ett gediget hantverk och ett tryggt val! Sängarna tillverkas av skickliga hantverkare som utnyttjar modern produktionskapacitet där det behövs. Kinnabädden har på så sätt skapat förutsättningar för hög kvalitet och möjligheten att förverkliga drömmen om en skandinavisk kvalitetssäng. Kinnabädden väljer material baserat på flera olika kriterier: funktion, hållbarhet, utseende och känsla. Resultatet är en serie sängar som är utformade för att möta kundernas krav på komfort, hållbarhet och valuta för pengarna.

 

Kinnabädden – ett långsiktigt val

Sängen är utan tvekan en av de viktigaste möblerna i hemmet. Vi sover sammanlagt nästan en tredjedel av våra liv och spenderar otaliga nätter i sängen. Därför är valet av säng otroligt viktigt! En säng ska vara av hög kvalitet, god komfort, hålla i flera år framåt och gärna vara prisvärd. Det förstod sängexperterna på Kinnabädden redan för över 60 år sedan. Därför hittar du just det i Kinnabäddens breda sortiment av sängar. En säng från Kinnabädden kommer med ett löfte – ett löfte om ett långsiktigt förhållande mellan dig och din säng! Du ska kunna känna dig trygg med du gör ett bra val när du köper en säng från Kinnabädden.

 

Kinnabädden hos Chilli

Vi på Chilli strävar efter att kunna erbjuda prisvärda, stilsäkra och trendiga möbler och inredningsprodukter av hög kvalitet till marknadens bästa priser. När du handlar hos oss, kan du vara säker på att du hittar möbler som kombinerar stil med funktion på ett briljant sätt. Ett lika funktionellt som stilsäkert hem ska inte behöva kosta skjortan! I synnerhet inte sovrummet. En lika prisvärd som snygg och bekväm säng är inom nära räckhåll när du tittar i vårt breda sortiment från Kinnabädden. Vi har noga valt ut våra absoluta favoriter från Kinnabädden för att kunna erbjuda dig det bästa för just ditt hem och sovrum.

 

Populära sängserier från Kinnabädden

I vårt sortiment av Kinnabädden hittar du två mycket populära sängserier: Venus och Jupiter.

Kinnabädden Venus

Venus är Kinnabäddens mest exklusiva sängserie. Kinnabädden Venus ger dig allt som den sanna skandinaviska sömnkomforten kan erbjuda. Venusbäddarna anpassar sig till alla rörelser och säkerställer att din kropp får bästa möjliga vila.

Kinnabädden Jupiter

Jupiter är med sina mycket prisvärda sängar, samlingen som uppfattar drömmen om en god sömnkomfort för alla.

I Chillis sortiment av sängar från Kinnabädden hittar du:

  • Kontinentalsängar
  • Ställbara sängar
  • Lyxiga sänggavlar
  • Bäddmadrasser
  • Sängtillbehör som nackkuddar

 

Smarta och lyxiga tillbehör för din säng från Kinnabädden

Pimpa din säng med lyxiga och smarta tillbehör! Hos Kinnabädden hittar du ett brett utbud av sänggavlar i mängder av olika färger, material och design som passar de olika sängarna. Kombinera och designa din egen drömsäng och självklart kan du alltid i framtiden ändra material och färgkombinationer. Som grädden på moset kan du välja mellan en mängd olika ergonomiska nackkuddar i flera modeller som passar våra sänggavlar.

Med andra ord – hos Kinnabädden hittar du allt du behöver för att skapa din drömsäng och sova fantastiskt i många år framöver!

Visar 2 av 2 produkter