Lanab Group

Visar 52 st stilsäkra produkter

Lanab Group – kontorsmöbler som avlastar kroppen

Att kontorsarbete är slitsamt för kroppen är det många som vet, inklusive Lanab Group vars högsta prioritet är bekvämlighet. Varumärket har tagit fram ergonomiska kontorsmöbler som får arbetsdagen att kännas både behagligare och enklare.

Vilka produkter hittar jag från Lanab Group?

Från Lanab Groups sortiment kan du handla ergonomiska kontorsmöbler som exempelvis den stilrena kontorstolen Surf Synkron, ett smidigt höj- & sänkbart skrivbord och det söta fövaringsskåpet i ljusgrå laminat. För den som har ont om plats så har Lanab Group tagit fram smarta lösningar som till exempel den kompletta arbetsplatsen Cubic. Allt detta och lite till hittar du hos oss på Chilli.


Vad gör Lanab Groups kontorsmöbler speciella?

Lanab Groups kontorsmöbler är speciella av flera anledningar. Möblerna är lättmonterade och passar enkelt in i de flesta kontor då de görs i neutrala färger. Varumärket har sina egna fabriker, vilket ger dem full kontroll över produktionen och gör dem både kostnadseffektiva och flexibla. Du kan hitta Lanab Groups möbler hos återförsäljare som hos oss på Chilli där vi alltid håller priserna nedpressade.


Är Lanab Group ett miljövänligt varumärke?

Lanab Group är ett företag som vill hålla sin tillverkningsprocess så skonsam som möjligt för naturen. För varumärket är det en självklarhet att hushålla med deras, våra och naturens resurser. De vill även att din arbetsplats ska ha en lång livslängd och kunna återanvändas för att på så vis spara på jordens resurser. Lanab Group är dessutom ISO-certifierade (International Organization for Standardization) när det gäller miljö och kvalité.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende