Lightson

Visar 31 st stilsäkra produkter
CH

Lightson – för en vackert upplyst utemiljö

Gör din utemiljö mysigare än någonsin med hjälp av vacker belysning från Lightson. Lightson erbjuder lättmonterade lampor som du enkelt kan mixa och matcha för att sedan kunna njuta av i många säsonger.

Vilka lampor finns i Lightsons sortiment?

I sortimentet från Lightson kan du hitta mängder av lampor för din utemiljö. Vi på Chilli erbjuder bland annat hitta den vackra ljusslingan Lightson Cluster, vägg- & terrassarmaturen Lighston Zenit Duo, den stilrena Lightson Pollux Pollare och den futuristiska Lightson Saturnus Pollare.


I vilka material tillverkas Lightsons lampor?

När Lightson tillverkar sina produkter så arbetar de med materialen aluminium och syrafast rostfritt som får produkten att vara längre. Istället för det vanliga PVC använder Lightson gummi till sina kablar för att produkterna ska bli mer tåliga och hållbara. När du köper Lightsons produkter hos oss på Chilli så får du njuta av dem under en väldigt lång tid.


Hur prisvärda är Lightsons lampor?

Lightson vill låta dig som kund att slippa kompromissa mellan egenskaper, kvalité och pris. Därför utvecklar de sina produkter med en balans mellan de tre aspekterna. När du köper Lightsons produkter hos oss på Chilli är du garanterad stilsäkra och snygga lampor för pengarna – helt utan kompromisser.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)