Malmbergs Elektriska

Malmbergs elektriska hos Chilli

Malmbergs är ett ledande handelshus i el på den nordiska marknaden och har sedan 1981 levererat elartiklar i högsta klass. Malmbergs har de senaste åren ökat sina satsningar på att utveckla egna märkesvaror och specialisera sig inom dessa, med bland annat produktutveckling i kombination med design som mål.

Populära produker från Malmbergs elektriska hos Chilli

En lampa ska passa in i ditt hem, ljusa upp det på ett bra sätt och ha en bra storlek – något som Malmbergs lyckas med!

Martina bordslampa

En stor och maffig bordslampa som kan kombineras med många inredningsstilar och smycka ditt hem med sitt exklusiva och tilltalande utseende. Bordslampan underdel består av en metallfärg och är bredare överst och smalnar sedan neråt. Den kompletteras med en snygg svart lampskärm. Den svarta färgen bidrar till dramaturgi och minskar det lyxiga utseendet – magisk kombination!

Mic golvlampa

Vilken typ av belysning du väljer kan göra en stor skillnad för helhetsintrycket i ditt hem. Mic golvlampa har en avskalad och minimalistisk design. Golvlampan tar helt enkelt ditt hem till nya höjder med sin enkelhet. Välj att placera den efter dina behov, då den passar in i alla rum oavsett stil.

Karolin golvlamp

Trefotad golvlampa med lampfot i svart trä kombinerat med trendigaste tonen: krom. Golvlampan är helvit och pryds av en skärm med folierad insida. Karolin är både höj- och sänkbar och kan ge ett behagligt ljus om så önskas. Välj om du vill smycka ditt vardagsrum, sovrum, din hall eller ett annat rum i ditt hem – den passar in överallt, oavsett inredningsstil.

Trendiga och populära lampor hos oss och vi förstår definitivt varför. Beställ din nya lampa från Malmbergs elektriska hos oss på Chilli!