Malmbergs Elektriska

Visar 103 st stilsäkra produkter

Malmbergs Elektriska hos Chilli

Malmbergs är ett ledande företag på den nordiska marknaden och har sedan 1981 levererat belysning- och elartiklar av hög kvalitet. Malmbergs har de senaste åren ökat sina satsningar på att utveckla sina egna märkesvaror och specialisera sig inom dessa.

Populära produkter från Malmbergs elektriska hos Chilli

En lampa ska passa in i ditt hem, ljusa upp det på ett bra sätt och ha en bra storlek – något som Malmbergs lyckas med! Hos Chilli hittar du ett noga utvalt sortiment av stilsäker belysning av hög kvalitet från det varumärket Malmbergs Elektriska. Tre av de mest populära lamporna från Malmbergs Elektriska är:


Martina bordslampa

En stor och maffig bordslampa som kan kombineras med många inredningsstilar och smycka ditt hem med sitt exklusiva och tilltalande utseende. Bordslampan underdel består av en metallfärg och är bredare överst och smalnar sedan neråt. Den kompletteras med en snygg svart lampskärm. Den svarta färgen bidrar till dramaturgi och minskar det lyxiga utseendet – magisk kombination!


Mic golvlampa

Vilken typ av belysning du väljer kan göra en stor skillnad för helhetsintrycket i ditt hem. Mic golvlampa har en avskalad och minimalistisk design. Golvlampan tar helt enkelt ditt hem till nya höjder med sin enkelhet. Välj att placera den efter dina behov, då den passar in i alla rum oavsett stil.


Karolin golvlamp

Trefotad golvlampa med lampfot i svart trä kombinerat med trendigaste tonen: krom. Golvlampan är helvit och pryds av en skärm med folierad insida. Karolin är både höj- och sänkbar och kan ge ett behagligt ljus om så önskas. Välj om du vill smycka ditt vardagsrum, sovrum, din hall eller ett annat rum i ditt hem – den passar in överallt, oavsett inredningsstil.


Lika snygg som praktisk belysning kan man aldrig få för mycket av! Beställ din nya lampa från Malmbergs Elektriska hos oss på Chilli redan idag!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)