Moomin

Visar 24 st stilsäkra produkter

Moomin – hemtextilier fyllda av nostalgi

Moomin är varumärket som kan förena din glädjefyllda barndom med ditt vuxna hem. I sortimentet hittar du exempelvis prydnadskuddar, bäddset och plädar med de bedårande små trollen tryckta på.

Var erbjuder Moomin för produkter?

Allra mest känt är Moomin för sina muminmuggar men varumärket har mycket mer att bjuda på. Moomin erbjuder även hemtextilier som exempelvis Moomin prydnadskuddar, Moomin plädar och Moomin bäddset som du givetvis hittar hos oss på Chilli.


Vem står bakom Moominprodukterna som skapas?

Tro det eller ej så har faktiskt vem som helst chansen att få söka licens för att få skapa produkter med muminmotiv. Det vill säga så länge villkoren som Mumins och Tove Jansson har satt uppfylls. När produkterna är skapade så säljs de på Moomins hemsida och hos återförsäljare som oss på Chilli.


Vilka produkter från Moomin finns hos Chilli?

Här på Chilli säljer vi hemtextilier med muminmotiv som skänker ditt hem känslan av nostalgi och trevnad. Här hittar du exempelvis mjuka Moomin bäddset, lekfulla Moomin prydnadskuddar, mysiga Moomin plädar, sköna Moomin tofflor, en bedårande Moomin poncho för barn och mycket mer.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)