Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Norsk Dun – lyxiga dunprodukter sedan 1934

5 st produkter

Norsk Dun startade år 1934 i den lilla byn Mysen, där de än idag producerar dunprodukter. Familjetraditionen förs vidare och varumärket väljer ut råvarorav högsta kvalitet och levererar det på bästa tänkbara sätt. Alla produkter är certifieringsmärkta med Daunasan/Duanafresh, Nomite och Ökotex. Norsk Dun är ett uppskattat varumärke hos oss på Chilli som har lång tradition av att erbjuda högkvalitativa täcken och kuddar för nordiska hem.

 

Norsk Dun – produkter av noggrant utvalda material

Med täcken och kuddar från Norsk Dun får du garanterat många nätters god nattsömn. En av dunets bästa egenskaper är att materialet andas och transporterar bort fukt på ett behagligt sätt.

 

Kollektioner från Norsk dun hos Chilli


The Dozy är en ekovänlig kollektion som tar hänsyn till både hälsa och miljö. Produkterna i serien håller hög kvalitet och baseras på konceptet att du ska kunna sova gott – med gott samvete.

Dozy down-produkter är utvecklade och anpassade för att inte vara varken för varma eller för kalla, utan för att hålla en jämn och behaglig temperatur. Serien lämpar sig främst för barn och utmärker sig genom sin unika förmåga att reglera temperaturen. Kollektionen ger en underbar mjukhet, vacker finish och hög komfort.

By Night är en omtyckt och välarbetad kollektion. Nattkollektionen har utvecklats med omsorg och erbjuder breda valmöjligheter av täcken och kuddar med olika komfortnivåer och funktioner.

 

Byt ut gamla täcken mot nya, fräscha duntäcken från Norsk Dun. Beställ online redan idag hos oss på Chilli – snabb leverans och med 365 dagars öppet köp!

Visar 5 av 5 produkter