Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Novasolo – klassisk möbeldesign med hög kvalitet

6 st produkter

Novasolo’s möbler genomsyras av deras mission att utveckla, tillverka och leverera högkvalitativa möbler som är klassiska och praktiska i sin design. De strävar efter att upprätthålla socialt ansvar i sin produktion där kvalitet prioriteras över pris, men där möblerna ändå är prisvärda.

 

Historien bakom Novasolo

NovaSolo grundades 1996 av Bo Lauritzen och affärspartner Dahlia Nova, i staden Solo i centrala Java, därmed namnet NovaSolo. Bo gav sig vid unga år ut på en världsomspännande resa och fastnade till slut för Indonesien där NovaSolo senare grundades. Novasolo är designer, tillverkare och distributör av flera populära serier av inomhusmöbler. Huvudkontoret och produktionsanläggningen är baserad i Indonesien, med dotterbolag i Danmark, Australien, Kanada och USA, Europa, Australien och Nordamerika.

 

Möbler från Novasolo – ett tryggt val

Alla trä- och rottingskomponenter, liksom alla andra sekundära byggmaterial som används i produktionen av möbler från Novasolo har noggrant testats för att uppfylla internationella standarder och kraven för hållbar skogsproduktionshantering. Likaså all färgbehandling och möbeltillbehör uppfyller rådande hälso- och säkerhetsstandarder.

Varje möbel är konstruerad och tillverkad internt med endast högklassiga material, maskiner och hantverk för att säkerställa högkvalitativa produkter. Alla möbler från Novasolo är tillverkade av etiskt framställt virke.

 

Älskade möbler för inomhusbruk från NovaSolo

NovaSolo förknippas med exklusiv möbeldesign och hög kvalitet till överkomliga priser. Vi på Chilli har noga valt ut våra möbelfavoriter från Novasolo för att kunna erbjuda dig det bästa för just ditt hem. Våra mest populära serier från Novasolo är Halifax och Provance som båda är eleganta möbelserier med inspiration från fransk lantstil och New England stil.

 

Novasolo Halifax

Möbelserien Halifax är en riktig klassiker, där inspirationen till stor del kommer från den franska landsbygden. Möblerna har ett rustikt lantligt utseende samtidigt som de också har mycket fransk elegans. Möblerna kommer att passa in utmärkt i både moderna och klassiska svenska inredningar.

 

Novasolo Provance.

New England möter fransk romantik är vad Provence möbelserie gör bäst. En elegant serie i vitlack som passar utmärkt i det skandinaviska hemmet. Du hittar bland annat vackra bänkar, bord och skåp i serien. Provence möbler är tillverkade av erfarna möbelsnickare som står bakom sina hantverk.

I Chillis sortiment av produkter från Novasolo hittar du:

  • Matbord
  • Soffbord
  • Stolar
  • Förvaringsmöbler
  • TV-bänkar
Visar 6 av 6 produkter