RugVista

Visar 54 st stilsäkra produkter

Rugvista - högkvalitativa mattor sedan 2005

RugVista specialiserar sig på att erbjuda prisvärda, stilfulla maskintillverkade mattor av högsta kvalitet. RugVistas ledord är design och kvalitet till marknadens bästa priser.

Sortera på

Ett brett sortiment av mattor i alla stilar

RugVista erbjuder ett brett sortiment av designmattor i en mängd olika storlekar, färger, mönster och stilar med den gemensamma nämnaren hög kvalitet. Noggrant utvalda mattor från specialiserade tillverkare i Turkiet utgör RugVistas sortiment. Hos RugVista hittar du allt från storslagna vackra orientaliska mattor till stilrena mer diskreta varianter - stora som små. Fokus ligger på att kunna erbjuda ett brett sortiment med valmöjligheter för alla hem och stilar såväl - trendiga som tidlösa mattor. Utbudet hämtar inspiration från vackra orientaliska mattor som med sin mystik trollbundit människor i generationer. Du finner också mängder av moderna mattor som lätt finner sin plats tillsammans med de lite mer trendiga möblerna.


Succén bakom RugVista

RugVista drivs av samma personer som startade en av världens idag största mattbutiker: CarpetVista. Den sistnämnda specialiserar sig på handknutna mattor medan RugVista på maskintillverkade mattor och startades som ett komplement till CarpetVista för att kunna erbjuda ett bredare sortiment till konsumenter. Sedan dess har Rugvista gjort succé genom att kunna erbjuda marknadens bästa priser på eftertraktade mattor av hög kvalitet som håller år efter år.

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Typ
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar