Scan Lamps

Visar 269 st stilsäkra produkter

Scan Lamps – väldesignade lampor för varje tillfälle

Scan Lamps tillhandahåller ett sortiment med väldesignade och trendiga lampor för hemmets alla rum. Varumärket erbjuder en mängd olika lampor för att du ska kunna hitta en i din egen stil.

Ett heltäckande sortiment av lampor och belysning

Scan Lamps grundades år 1983 och är ett varumärke som ständigt arbetar för att skapa känsla i varje rum med hjälp av belysning. Scan Lamps blev år 2005 en del av företaget Aneta belysning och deras design och produktutveckling sker i Växjö. Varumärket tillhandahåller ett heltäckande sortiment av lampor och belysning för hemmets alla rum. Du kan hitta allt från traditionella smideslampor till de senaste trendlamporna med internationell inspiration. I sortimentet finns bland annat taklampor, vägglampor och golvlampor. Beroende på vilken stil och känsla du vill skapa i ditt hem har Scan Lamps sortiment garanterat något för dig.

Populär belysningsdesign för hemmets alla rum

I Scan Lamps sortiment hittar du ett flertal populära serier som bidrar till en dekorativ belysning i ditt hem. Kanske är du ute efter att skapa lite karaktär i ditt rum? Lampan Viva kan då vara ett bra alternativ för dig. Eller är du kanske ut efter en lampa som bidrar till en lyxig känsla i ditt rum? Då får du inte missa den skimrande kristallampan Teresa. I sovrummet är det skönt att ha en lampa som bidrar till ett mjukt och harmoniskt ljus. Lampan Mamsell är tillverkad med en textilskärm som avger ett behagligt ljus i ditt sovrum.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar