Småland

Visar 36 st stilsäkra produkter

Småland by Hilding Anders

Prisvärda, bekväma och högkvalitativa sängar – tillsammans med Småland by Hilding. Alla sängar tillverkas i Rydaholm i Småland och finns tillgängliga i olika storlekar. Välj mellan medium eller fast komfort i olika tidlösa färger.

Småland by Hilding Anders

Alla kontinentalsängar från Småland by Hilding Anders tillverkas i Rydaholm där hantverkarna drivs av ett lika stort engagemang som skicklighet vid tillverkningsprocessen. Det är hantverkarna som ligger bakom utformningen av sängarna skapade med god kvalitet och stilren design. Välj mellan medium eller fast komfort och hitta en färg som passar dig och din inredningsstil för att skapa en härlig oas i ditt sovrum.

Prisvärda sängar – med riktigt god komfort och hög kvalitet

Småland by Hilding Anders erbjuder kvalitativa kontinentalsängar med matchande tillbehör som riktigt stilfulla sänggavlar att rama in sovrummet med, trendiga kuddar och riktigt snygga sängben – med andra ord kommer du garanterat hitta en säng som passar dig och din inredningsstil.

Alltid en god natts sömn – med Småland by Hilding Anders

Tack vare det breda sortimentet av otroligt prisvärda sängar i olika storlekar och tillbehör i form av sänggavlar och kuddar finns det garanterat en säng som passar dig och din stil. Med Hilding får du alltid en avkopplande känsla, i både sängen och rummet, tack vare den goda komforten som kombineras med den stilrena designen.

Garanti

Alla sängar har en garanti på ram- och resårbotten på 10 år.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Färg
Bäddmått
Typ
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)