Stjärnbädden

Visar 13 st stilsäkra produkter

Stjärnbädden - Unik skandinavisk komfort

Stjärnbädden är Europas största sängföretag och erbjuder ett brett sortiment av sängar med unik skandinavisk komfort. Välj mellan flera olika typer av sängar av högsta kvalitet, som till exempel ramsängar, kontinentalsängar och ställbara sängar. Dessutom har Stjärnbädden ett brett utbud av stilsäkra tillbehör till din säng. Matcha din säng från Stjärnbädden med någon av deras snygga sänggavlar, sängben eller kuddar för att skapa ett enhetligt sovrum som andas kvalitet och elegans! Alla Stjärnbäddens sängar och sängtillbehör är utvecklade och tillverkade i Sverige, med utgångspunkt i skandinavisk komfort vilket genomsyras i såväl komfort som design.

Stjärnbädden - Europas största sängföretag

Stjärnbäddens sängar byggs och utvecklas i deras egna sängfabrik som ligger i Rydaholm i Småland. Såväl engagemang som hantverksskicklighet ligger bakom utformningen av Stjärnbäddens sängar, vilket skapar en otrolig kvalitet och design.


Med ett brett sortiment är det lätt att hitta din egen Stjärnbädden-favorit! Stjärnbäddens sortiment består av alla typer av sängar. Välj mellan ramsängar, kontinentalsängar, ställbara sängar eller sängar med smart förvaring. Förutom sängar har Stjärnbädden även ett brett utbud av snygga tillbehör som till exempel matchande sänggavlar, sängben och kuddar. Med dessa tillbehör kan du ge ditt sovrum en inbjudande helhetskänsla som andas exklusivitet!


Sängar med skandinavisk komfort

Grundtanken för Stjärnbäddens sängar är skandinavisk komfort, för såväl kvalitet som design. Unikt med Stjärnbäddens sängar är att de är anpassade för skandinaviska sovvanor. Dessutom har sängarna en typisk modern skandinavisk design, vilket verkligen förhöjer inredningen!


Stjärnbäddens sängar är inte som alla andra sängar. Konstruktion och materialval skiljer sig nämligen från de flesta andra sängarna på marknaden. Det här gör att Stjärnbäddens sängar kan ta din sovkomfort till en helt ny nivå! Stjärnbädden använder sig av MLB, Multi Layer Bed, vilket är ett nytt och innovativt sätt att bygga sängar på. Det här innebär att de enbart använder material av hög kvalitet och följsamhet, vilket ger dig enastående avlastning och komfort.


Alla sängar från Stjärnbädden byggs i Sverige, med material av högsta kvalitet och med stort hantverkskunnande. Hela Stjärnbäddens verksamhet är ISO-certifierad utifrån både kvalitets- och miljöarbete. Därtill är även alla träramar byggda av FSC®-märkt trä och tygerna är Ökotex-märkta. Med andra ord kan du vara trygg när du köper en säng från Stjärnbädden!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Bäddmått
Stil
Typ
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende