Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Svanefors – hemtextil med anor från 50-talet

0 st produkter

Svanefors är varumärket som erbjuder ett brett sortiment av personliga inredningsdetaljer med karaktär. Med design som hämtar inspiration från ett färgstarkt och karaktäristiskt 50-tal uppblandat med nutida trender och modern design erbjuder Svanefors ett spännande och tidlöst sortiment.

 

Retro möter nutid

Sedan mitten på 1956 har Svanefors designat och tillverkat hemtextilier för svenska hem. Deras signum är att retro möter nutida design i en karaktäristisk och enhetlig känsla som går som en röd tråd genom hela sortimentet. Tanken är att du med enkelhet ska kunna skapa en helhet i hemmet och med inredningsdetaljer som matchar varandra genom att kombinera produkter från Svanefors sortiment.

 

Personlig inredning som sätter stilen i hemmet

Är du på jakt efter ett inredningsdetaljer som skapar lite karaktär och personlig stil i ditt hem? Då har du hittat rätt varumärke! Hos Svanefors hittar du gardiner, kuddfodral, mattor, överkast och mycket mer. Oavsett vilken typ av hemtextilier du är ute efter så kan du vara säker på en sak, att du får unika inredningsdetaljer som har det där lilla extra men som ändå matchar varandra. Sätt stilen i hemmet med hemtextilier från Svanefors redan idag!

    Visar 0 av 0 produkter