Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sista chansen! Cyber Week slutar om:  

Varumärken

TEMPUR - madrasser för en bättre sömn

0 st produkter

TEMPUR erbjuder madrasser och kuddar med högsta komfort. Med sitt unika och tryckavlastande material med öppen cellstruktur ger TEMPUR-madrasserna ett gediget stöd för hela kroppen.

 

TEMPUR - den bästa designade nattsömnen

Det globala varumärket TEMPUR erbjuder tryckavlastande madrasser och komfortabla kuddar till kunder i över 80 länder. Med en strävan att kunna erbjuda den bästa designade nattsömnen har såväl sömnexperter och designers som ingenjörer spenderat år med att kontinuerligt utveckla sina produkter. TEMPUR vill kunna försäkra sig om att du med deras produkter får ett individanpassat stöd under nattens sömn.

 

Därför ska du välja en madrass från TEMPUR

Till följd av den unika prestandan, skiljer sig TEMPUR’s madrasser och kuddar från andra. Materialet som används i TEMPUR’s madrasser har en tryckavlastande yta samt en öppen cellstruktur. Tillsammans skapar detta flera miljarder olika stödpunkter i madrassen. Stödpunkterna möjliggör sedan en jämn fördelning av din kroppsvikt, så att trycket på sin sovande kropp minskas.

För att kunna garantera produkter av högsta kvalitet går alla madrasser genom kvalitetstest. Den unika uppbyggnaden i TEMPUR-materialet består av en cellstruktur med sammankopplade viskoelastiska, öppna celler som absorberar tryck och ger ett bra stöd för din kropp. Det är med andra ord ingen slump att TEMPUR är den enda sängtillverkaren som är certifierade av den Amerikanska rymdstyrelsen (U.S Space Foundation).

 

Med en madrass från TEMPUR får du:

  • Maximal tryckavlastning
  • Garanterad långvarig prestanda
  • Enastående rörelse-upptag
  • Individanpassat kroppsstöd

 

TEMPUR-madrasser hos Chilli

Hos oss på Chilli hittar du några av de mest populära madrasserna från TEMPUR, välj mellan bland annat Original Supreme Madrass och Cloud Supreme Madrass med Cool touch och uppgradera din säng med en komfortabel madrass redan idag!

    Visar 0 av 0 produkter