TRAEGER

Visar 44 st stilsäkra produkter

Traeger – för att du är värd den perfekta grillen

Den perfekta sommardagen för många består av ett strandbesök följd av en mysig grillning med nära och kära. För den mysiga grillningen krävs den perfekta grillen och den perfektionen är en pelletsgrill från Traeger.

Vad för produkter erbjuder Traeger?

Varumärket erbjuder bland annat Traeger PRO D2-575 pelletsgrill, Traeger grillöverdrag, Tragers rostfria grillkorg, Traeger dropplåt samt Traeger Pellets Hickory. Allt detta och lite till kan du hitta hos oss på Chilli.


Varför ska jag välja en grill från Traeger?

Grillarna från Traeger är olika alla andra på marknaden. Traegers grillar eldas med pellets vilket gör dem till ett miljövänligt alternativ. Att elda med pellets ger även en riktigt smakfylld matupplevelse. Sedan kan du även välja om du vill grilla, bräsera, röka eller steka din mat på den multifunktionella grillen. Traeger har också en app som du kan ladda ner för att hålla koll på maten utan att behöva stå vid grillen hela tiden.


Hur miljövänliga är Traegers grillar?

Eftersom Traeger använder pellets för att elda så kan de även titulera sina grillar som det miljövänligaste alternativet på marknaden. Pellets är rent, pressat trä som inte har några tillsatser. Du kan alltså köpa din nya Traeger grill hos oss på Chilli med vetskapen om att du väljer en väldigt miljövänlig grill.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Grilltyp
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar