Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sista chansen! Cyber Week slutar om:  

Varumärken

TrendTeam – trendiga möbler för alla rum

58 st produkter

TrendTeam är företaget som personifierar konceptet innovation. Som namnet antyder lägger företaget fullt fokus på att aktivt utforska nya trender och stilriktningar. TrendTeams kreativa formgivare designar ständigt egna nyskapande serier med målet att leverera moderna, unika möbler till ett bra pris – utan att för den skull kompromissa med kvaliteten. Det varierade sortimentet inkluderar allt från vardagsrum och badrum till garderober och barnrum. TrendTeam – sann innovation i både form och tanke.

 

TrendTeam fulländar ditt vardagsrum

Höjdpunkten i de flesta hem idag är vardagsrummet och matsalen. Det är ställen för dig att koppla av efter en hårt arbetande dag, tillbringa kvalitetstid med din familj och välkomna goda vänner. Tack vare TrendTeam blir det enkelt för dig att lyfta ditt vardagsrum eller matsal på ett personligt sätt. Valet är helt enkelt ditt. Är du ute efter det klassiska, moderna, häftiga eller snygga? Oavsett vad, har TrendTeam möbler för dig att komplettera rummen med. De levande samlingarna som designats av unga designers inkluderar väggaggregat, skåp, TV-bänkar, soffbord och matbord följt av förvaringsmöjligheter till möblerna. Alla möbler kan med fördel kombineras med varandra! Innovativa och högkvalitativa möbellösningar efter dina önskemål.

 

TV-bänkar

Den moderna TV-bänken från TrendTeam är idealisk för dig att sätta TV:n i fokus på bästa sätt. Glöm alla tråkiga sladdar och kablar som tar onödig plats. Dina elektroniska enheter kan nu få plats i en av de praktiska hyllorna eller bakom snygga slutna dörrar i lådor. Ett perfekt val till större väggaggregat med kompakt och rak design. Högglanslack i kombination med glas och trä gör de olika modellerna till blickfångare. De medföljande ljusen i olika färger är som pricken över I:et för att skapa en imponerande och livlig atmosfär i ditt vardagsrum.

 

Badrum

Ett välkomnande badrum är alltid lovande för en fantastisk ny start på dagen – varje dag. De unga och extremt detaljerade koncepten från TrendTeam ger dig många olika möjligheter att göra ditt badrum till ett eget spa. TrendTeam:s charmiga möbler kan enkelt anpassas till den befintliga inredning och skapa utrymme för bland annat handdukar, kosmetika och andra vårdprodukter som du använder dagligen. Möblerna bidrar till en lugn och behaglig atmosfär i ditt badrum.

 

Garderob

Designar ett stort utbud av högkvalitativa och stabila garderober för alla typer av hallar – oavsett om det är en stor och öppen hall eller en liten och smal hall. Garderoberna förekommer i olika storlekar, färger som vita och naturliga toner som lyser upp din hall och dra fram det bästa i din hall. Diskret inbyggd förvaring som inte påverkar garderobens formgivning. Häng dina nycklar, ytterkläder eller paraplyer i garderoben och underlätta för dig själv. Inspireras av många praktiska och smidiga garderober!

 

Byråer

Sovrum, hall, kontor, vardagsrum eller kök – det finns alltid plats för praktiska och prisvärda byråer för dig att spara plats på. Underlätta för dig själv med en organiserad arbetsyta i samband med en byrå från TrendTeam.

 

Barnrum

Justerbara barnsängar, ryggvänliga skötbord med förvaring, praktiska hyllor och rymliga skåp för dig att fylla med exempelvis leksaker eller barnkläder. Stimulera sinnen, dröm sött och sov gott – inred barnrummet med TrendTeam:s möbler.

 

Ungdomsrum

Multifunktionella och flexibla möbler som kan göra det ungdomliga rummet coolt på ett snyggt sätt.

TrendTeam fokuserar på att alltid leverera möbler av högsta kvalitet och prioriterar bland annat säkerheten i första hand, därför är alla barn- och ungdomsrum är FSC-certifierade och har ABS-kanter. Välj TrendTeam från Chilli redan idag du också!

Visar 24 av 58 produkter
1
...
3