Vallila

Visar 409 st stilsäkra produkter

Vallila - kreativa trendsättare

Vallila tillhandahåller ett brett sortiment som ger ditt hem en personlig touch. Företaget lanserades 1935 i Finland och har sedan dess varit ett ledande varumärke inom inredningsdetaljer.

Ge ditt hem en personlig touch

I Vallilas sortiment hittar du allt ifrån mönstrade inredningsdetaljer och färgglada textilier till de lite mer neutrala produkterna. Oavsett vad du gillar kan du ge ditt hem en personlig touch från Vallilas sortiment. Ett personligt och unikt hem grundas i kontraster. Kombinera gärna produkterna i sortimentet för att skapa en kontrast mellan olika färger och mönster. Ett par enfärgade gardiner kan vara ett bra komplement till en färgstark och lekfull matta. En personlig inredning skapar också plats för annorlunda och unika detaljer. I Vallilas sortiment erbjuds en uppsjö av unika inredningsdetaljer som skapar en hemkänsla i just ditt hem.

Ledande varumärke inom inredningsdetaljer

Den välkände amerikanske designern och konstnären Howard Smith skapade många mönster för Vallila på 70-talet. Det var han som lade grund för de stora och djärva mönster som än idag är Vallilas signatur. Att Vallila har en skicklighet att designa detaljer som skapar en magisk känsla i ditt hem är ingen hemlighet. Deras fokus på att ta fram inredningsdetaljer har idag gjort dem till ett ledande företag inom heminredning.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Form
Funktion
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar