WoodWick

Visar 142 st stilsäkra produkter
23bb5a715115797789985731a0e55786.jpg

WoodWick - Doftljusen som fulländar ditt hem!

WoodWick är ett amerikanskt världsledande varumärke på doftljusmarknaden. De är kända för att ha hittat en helt egen nisch inom doftljus och erbjuder hög kvalité och ljuvliga dofter. Doftljusen har en exklusiv och unik design likt en glasformad bägare med ett lock i trä.

Woodwick - Skapar känslan av en öppen eld!

WoodWick är så mycket mer än bara ett doftljus. De erbjuder en upplevelse utöver det vanliga som skapar en känsla av en mysig och varm öppen eld. Anledningen till detta har att göra med att Woodwicks doftljus är tillverkade av en veke i trä som ger en ren, klar och stor låga som inte sotar ner. Denna veke brinner långsamt och lämnar ifrån sig ett gemytligt sprakande och knastrande ljud, precis som en brasa.


Ett ljust val för miljön

Woodwick utmärker sig på flera olika sätt. Doftljusen är tillverkade med sojavax som är ett miljövänligt vax. Sojavaxet framställs tack vare oljan från sojabönan som är en naturlig och förnyelsebar gröda. Ytterligare en fördel är att brinntiden dessutom är längre än de flesta traditionella ljus med en brinntid mellan 40-180 timmar.


Ett hav av dofter

Woodwick erbjuder ett hav av doftljus till alla tillfällen och säsonger - från det orientaliskt doftrika som för tankarna till fjärran land till den krispiga och friska brisen av nytvättat. När doftljuset väl är tänt sprider sig ett lugn från doften, värmen och från det sprakande ljudet av en brasa, vilket är ren och skär harmoni för kropp och själ. Oavsett vilken essens som är din favorit, kommer du att fyllas av välbehag.


Woodwick sätter guldkant på vardagen och doftljusen är den ultimata gå-bort-presenten att ge till någon du tycker om! Doftljusen erbjuds i många härliga dofter, färger och storlekar, något för alla smaker och tillfällen i livet.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar