Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Lampor & belysning inomhus

Lampa glas

76 st produkter
Visar 24 av 76 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

  • Var kan jag använda en glaslampa?

    En glaslampa kan till exempel användas som taklampa i köket, vardagsrummet eller på kontoret. Lampor glas har oftast en ganska enkel design som passar bra till de flesta olika inredningsstilar och beroende på glasets färg kan de ge en varm vit färg i rummet. En lampa glas är ofta snygg att hänga över matbordet.
  • Är en lampa i glas miljövänlig?

    Till glaslampor går det att använda glödlampor från alla energiklasser från A++ , som är den högsta klassen, ner till E. Energiklassen visar på hur energieffektiv lampan är, där A++ är den lampa som är mest energieffektiv och därmed också den som förbrukar minst energi. Därför är en glödlampa med en högre energiklass bättre för miljön samtidigt som det också bidrar till lägre energikostnader jämfört med lampor med en högre energiåtgång.
  • Vilken glödlampa behöver jag till en glaslampa?

    Till en glaslampa kan det behövas upp mot 3 stycken E14-glödlampor, men det beror såklart på vilken glaslampa du köper. E14 är en av de vanligaste storlekarna på socklar och brukar även kallas för glödlampa med liten sockel. Talet 14 innebär att den har en 14 millimeters sockel. Denna typ av lampa finns till exempel både som glödlampa och LED. Maxeffekten för lamporna till en glaslampa är ofta 50 W.