categoryTopBlock
Belysning

Kopparlampor

191st produkter
Kampanj
  • Koppar

Hur väljer jag kopparlampa?

Lampa med kopparfärg ger en varm känsla i rummet. När du väljer din kopparlampa kan du först fundera över var den ska placeras. Alla rum behöver en kombination av bra helhetsbelysning i kombination med punktbelysning. Väljer du en kopparlampa som takbelysning kan du låta den ta plats i rummet så du får en varm belysning. Välj en större kopparlampa med många detaljer så får du en lampa som blir rummets mittpunkt.

Till vilka färger passar en kopparlampa bra?

En kopparlampa gör sig bra som en kontrast mot svart och grått. Du får också en varm ton om du väljer att sätta upp kopparlampan i ett ljust eller vitt rum. En vägglampa med inslag av koppar ger ett exklusivt och elegant intryck. Kopparfärgat gör sig också bra när du vill skapa en skärgårdsstil eller mer industriell stil beroende på stil på lampa.

Hur sköter jag kopparlampor?

Du behöver inte putsa kopparlampor som med antik koppar. Torka bort damm då och då och du har en lampa som håller sig fräsch länge. Dagen moderna kopparlampor är lätta att sköta och du får en stil i hemmet som håller över tid. Skulle du behöva rengöra mer så tänk på att använda milda rengöringsmedel och trasa.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Typ
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj