Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Lampor koppar

33 st produkter
Visar 24 av 33 produkter
12

  • Hur väljer jag kopparlampa?

    Koppar lampor ger en varm känsla i rummet. När du väljer en lampa koppar ska du först fundera över var den ska placeras. Alla rum behöver en blanding av bra helhetsbelysning i kombination med punktbelysning. Väljer du en koppar lampa som takbelysning kan du med fördel låta den ta plats i rummet och skapa en varm belysning. Väljer du en större kopparlampa med många detaljer så får du en lampa som på ett naturligt sätt blir rummets mittpunkt.
  • Till vilka färger passar en kopparlampa bra?

    En kopparlampa gör sig bra som en kontrast mot svart och grått. Du får också en varm ton om du väljer att sätta upp kopparlampan i ett ljust eller vitt rum. En vägglampa med inslag av koppar ger ett exklusivt och elegant intryck. Kopparfärgat gör sig också bra när du vill skapa en skärgårdsstil eller mer industriell stil beroende på stil på lampa.
  • Hur sköter jag kopparlampor?

    Du behöver inte putsa lampor koppar som med antik koppar. Torka bort damm då och då och du har en lampa som håller sig fräsch länge. Dagens moderna kopparlampor är lätta att sköta och du får en stil i hemmet som håller över tid. Skulle du behöva rengöra mer så tänk på att använda milda rengöringsmedel och trasa.