Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Lampor & belysning inomhus

Lampa mässing

101 st produkter
Visar 24 av 101 produkter
1
...
5

Populära filtreringar

En lampa i mässing är en populär inredningsdetalj som passar in i många olika stilar. Mässing är en legering av koppar och zink som ger en varm och elegant känsla. Lampan kan vara antik eller modern och finns i olika former och storlekar. Mässinglampan är lätt att matcha med andra detaljer i rummet, som t.ex. möbler och textilier. För att behålla sin glans och fina utseende kräver mässinglampan dock regelbunden rengöring och underhåll. En lampa i mässing är en tidlös och stilren inredningsdetalj som passar både i hemmet och på offentliga platser.

Vanliga frågor om Lampa mässing

  • Vilka är fördelarna med lampa mässing?

    Fördelarna med en lampa i mässing är att mässing är en stark och hållbar metall som är korrosionsbeständig och inte rostar. Mässing har också en vacker gyllene färg och ger en elegant och tidlös känsla till lampans design. Dessutom är mässing en bra ledare av värme och elektricitet, vilket gör att lampan kan ge ifrån sig mer ljus än andra material.
  • Hur inreder jag med lampa mässing?

    För att inreda med en lampa i mässing kan du välja att matcha den med andra metalliska detaljer för att skapa en enhetlig känsla i rummet. Du kan också använda den som en accentfärg och låta den sticka ut mot en neutral bakgrund. Tänk på att välja rätt typ av lampa för rummet, till exempel en golvlampa för att skapa en mysig stämning eller en taklampa för att ge riktningsljus.
  • Hur rengör jag lampa mässing?

    För att rengöra en lampa av mässing kan du använda en blandning av vatten och mild tvål. Applicera blandningen på en mjuk trasa och torka av lampan försiktigt. Du kan också använda en mässingsputs för att få bort envisa fläckar eller för att återställa mässingens glans. Se till att följa instruktionerna på putsmedlet och använd handskar för att undvika att få kemikalier på huden.