Skippa sidhuvud och gå vidare.

Nu är de här! Vårens nyheter till uteplatsen!

Lampor & belysning inomhus

Lampa rotting

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

  • Var kan jag ha en rottinglampa?

    Beroende på vilken modell av lampa rotting du är ute efter så har en rotting lampa olika placeringsmöjligheter. En taklampa i rotting kan du använda som taklampa i exempelvis köket eller vardagsrummet för att få in en naturlig detalj till inredningen. En vanlig storlek på taklampor i rotting är 40 centimeter bred, 40 centimeter lång och 50 centimeter hög. Det finns även golvlampor i rotting som är 72 centimeter höga. Även dessa rotting lampor passar bra i de flesta rum.
  • Vad kännetecknar en rottinglampa?

    Rottinglampor är gjorda i ett material som är både naturligt och praktiskt. Rotting är dessutom både lätt, stabilt och hållbart. En vanlig färg på en rottinglampa är naturfärgad, brun/svart eller vit. Om det står att en rottinglampa har IP-klass IP20, innebär det att den har skydd mot inträngande fasta föremål, men att den inte är fukttålig och bör därför placeras inomhus i en så torr miljö som möjligt och då inte i badrummet. Tänk på att rotting är både ett fuktkänsligt material och bör heller inte utsättas för direkt solljus.
  • Vilken typ av glödlampa behöver jag till en lampa rotting?

    Något som är viktigt att tänka på när du ska köpa lampa i rotting är att glödlampan inte alltid ingår. Till en lampa rotting behövs oftast en glödlampa med sockeltyp E27. Den sortens glödlampa kallas också för glödlampa med stor sockel, till skillnad från E14, som är den mindre sockeln. Men för att vara säker på att du köper rätt lampa till din nya rotting lampa är det bra att du kollar produktinformationen för varje individuell rotting lampa.