categoryTopBlock
Belysning

Lampor rotting

1st produkter
  • Rotting

Var kan jag ha en rottinglampa?

En rottinglampa kan du använda som taklampa i exempelvis köket eller vardagsrummet för att få in en naturlig detalj till inredningen. En vanlig storlek på taklampor i rotting är 40 centimeter bred, 40 centimeter lång och 50 centimeter hög. Det finns även golvlampor i rotting som är 72 centimeter höga. Även dessa lampor passar bra i de flesta rum.

Vad kännetecknar en rottinglampa?

Rottinglampan är gjord i ett material som är både naturligt och praktisk. Rotting är dessutom både lätt, stabilt och hållbart. En vanlig färg på en rottinglampa är naturfärgad eller vit. Taklampan i rotting har IP-klass IP20, vilket innebär att den har skydd mot inträngande fasta föremål, men att den inte är fukttålig och bör därför placeras inomhus i en så torr miljö som möjligt. Tänk på att rotting är ett fuktkänsligt material som heller inte bör utsättas för direkt solljus.

Vilken lampa behöver jag till rottinglampan?

Något som är viktigt att tänka på när du ska köpa lampa är att glödlampan inte alltid ingår. Till rottinglampan behövs en glödlampa med sockeltyp E27. Den sortens glödlampa kallas också för glödlampa med stor sockel, till skillnad från E14, som är den mindre sockeln.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)