Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Lampor & belysning inomhus

Runda lampor

466 st produkter
Visar 24 av 466 produkter
1
...
20

Populära filtreringar

  • Vilka slags runda lampor finns det?

    Det finns väldigt många runda lampor att välja mellan. Det finns runda bordslampor, taklampor och vägglampor. Det finns dessutom olika slags runda lampor, både halvrunda och helt runda samt sådana som är platta, formade i mönster samt i många olika material och färger.
  • Kan jag ha en rund lampa i ett litet rum?

    Absolut! Du kanske inte väljer den största runda lampan, utan istället en mindre modell eller en sådan som sitter närmare taket. Det finns även många söta vägghängda modeller som tar betydligt mindre plats i rummet, men som ändå lyser upp bra. En eller två vägghängda runda lampor kan även kombineras med en fin matchande bordslampa som kan stå på ett skrivbord eller hylla.
  • Halvrund lampa eller helt rund lampa?

    Vissa taklampor kan vara öppna i slutet av lampan och är på så vis inte runda hela vägen. Dessa modeller brukar ge mer ljus till rummet. En sådan modell kan passa extra bra över till exempel ett bord. En helt rund lampa kan passa lite mer dekorativt i mitten av ett rum. Men det viktigaste är såklart vad du tycker passar bäst i ditt hem och för det du ska ha den till.