categoryTopBlock
Belysning

Lampor i trä

57st produkter
Kampanj
  • Trä

Vad finns det för olika sorters trälampor?

Det finns många olika golvlampor i trä som exempelvis kan användas som läslampor i vardagsrummet, på kontoret eller i sovrummet. Till exempel finns det trälampor med tre ben och en höjd på 141 centimeter. Höjden kan även justeras upp och ned. Vanliga färger på trälamporna är exempelvis grå, svart, honungsbrun, naturligt träfärgad och vit. Till trälamporna finns det även lampskärmar i olika färger att välja mellan. Träet som används är massiv teak, vilket gör lampan stabil och hållbar. Det finns trälampor med sladd och med fotströmbrytare. En vanlig längd på sladden är 180 centimeter.

Kan jag montera trälampan själv?

Trälampan är lätt att montera själv. Det görs snabbt och enkelt då instruktioner i regel följer med. Skulle du ändå stöta på trubbel så kan du kontakta vår kundtjänst. Tänk på att glödlampan i regel inte följer med vid leveransen.

Vilken ljuskälla kan jag använda till trälampan?

När du ska köpa glödlampa till trälampan är det viktigt att veta hur många watt lampan ska ha, samt att den har rätt storlek på sockeln. En av de vanligaste storlekarna på socklar är E27. Dessa kan även kallas för glödlampa med stor sockel. Talet 27 innebär att den har en 27 millimeters sockel.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende (1)
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Dimbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj