Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Trälampor

38 st produkter
Visar 24 av 38 produkter
12

Populära filtreringar

En trälampa är en vacker och naturlig belysningslösning som ger rummet en varm och inbjudande atmosfär. Med sin unika kombination av trä och ljus skapar den en harmonisk och rustik känsla i ditt hem. En lampa i trä från Chilli är både funktionell och stilfull, perfekt för att belysa ett mysigt hörn eller använda som en dekorativ detalj i rummet. Dess naturliga material ger en tidlös och elegant touch till interiören och kan komplettera olika inredningsstilar. Skapa en avslappnad och mysig atmosfär med en trälampa från Chilli.

Vanliga frågor om lampa i trä

  • Vad finns det för olika sorters trälampor?

    Det finns många olika lampor trä som exempelvis kan användas som läslampor i vardagsrummet, på kontoret eller i sovrummet. Till exempel finns det trälampor med tre ben och en höjd på 141 centimeter. Höjden kan även justeras upp och ned. Vanliga färger på trä lampor är exempelvis grå, svart, honungsbrun, naturligt träfärgad och vit. Till trä lampa finns det även lampskärmar i olika färger att välja mellan. Träet som ofta används i en trälampa är massiv teak, vilket gör lampan stabil och hållbar. Det finns lampor i trä med sladd och med fotströmbrytare. En vanlig längd på sladden är 180 centimeter.
  • Kan jag montera en lampa trä själv?

    Trälampan är lätt att montera själv. Det görs snabbt och enkelt då instruktioner i regel följer med. Skulle du ändå stöta på trubbel när du ska installera din lampa i trä så kan du kontakta vår kundtjänst. Tänk på att glödlampan i regel inte följer med vid leveransen.
  • Vilken ljuskälla kan jag använda till lampa i trä?

    När du ska köpa glödlampa till lampa trä är det viktigt att veta hur många watt lampan ska ha, samt att den har rätt storlek på sockeln. En av de vanligaste storlekarna på socklar är E27. Dessa kan även kallas för glödlampa med stor sockel. Talet 27 innebär att den har en 27 millimeters sockel.