Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Lampor & belysning inomhus

Retrolampa

5 st produkter
Visar 5 av 5 produkter

  • Varför ska jag välja en retrolampa?

    Lampor med retroinspirerad design har mycket karaktär. En lampa retro ger din inredning en personlig touch, vilket är perfekt för en hemtrevlig miljö. Många använder retrolampor för att skapa ett specifikt tema från exempelvis 50- eller 60-talet. Tycker du om retrostilen, men föredrar att köpa nytt istället för begagnat så kan du göra det hos oss. Vi har ett intressant utbud av olika typer av coola retrolampor.
  • Hur inreder jag med retrolampor?

    Använd din retro lampa som central belysning till exempel i ditt vardagsrum. En vacker ljuskrona med mycket detaljer kan ge rummet en elegant och lyxig stil. Du kan även göra ditt hemmakontor mysigare med iögonfallande retro lampor. Du måste inte ha retrostil på hela din inredning om du inte vill. Det räcker med en eller två gammaldags artiklar i ditt hem för att göra något annorlunda.
  • Hur skaffar jag en miljövänlig retrolampa?

    Energiklassen du väljer på din lampa är väldigt viktig för att bidra till miljön. Se till att läsa om lampans energiförbrukning, spänning och wattal under specifikationerna för produkten. När du köper en lampa kan du ibland köpa olika typer av glödlampor till den. Då kan du passa på att köpa endast miljövänliga varianter.