categoryTopBlock
Möbler

Runda sängar

3st produkter
  • Rund

Kommer jag sova bättre i en rund säng?

För den som sover oroligt kan det finnas stora fördelar med en rund säng. Du får utrymme att bre ut dig och kasta dig kors och tvärs i sängen på ett annat sätt än i en traditionell, rektangulär säng. Sov på bredden, längden, diagonalt eller i den ställning som passar dig. I en rund säng är du näst intill obegränsad.

Tar en rund säng mycket plats?

Det är riktigt att en rund säng tenderar att ta mer plats än en traditionell variant eftersom du inte kan placera in den i hörnet längs med väggarna. Samtidigt kan du komma runt problemet genom att inreda smart och i rätt rum. För att framhäva sängens kan det vara en bra idé att placera sängen i rummets mitt och försöka hålla resten av rummet relativt fritt från övriga möbler.

Vilka sängkläder använder jag till runda sängar?

En rund säng kräver sängkläder anpassade efter sängens form. I samband med att du köper din runda säng bör du med andra ord även spana in ett extra set sängkläder i samma mått. Titta extra noga på sängklädernas mått och form då det som sagt inte kommer att fungera med ett vanligt set till en klassisk säng.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form (1)
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)