Skippa sidhuvud och gå vidare.

Semestertider - shoppa till hem och uteplats!

Kategorier

Säng

Runda sängar

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Populära filtreringar

  • Kommer jag sova bättre i en rund säng?

    För den som sover oroligt kan det finnas stora fördelar med en rund säng. Du får utrymme att bre ut dig och kasta dig kors och tvärs i sängen på ett annat sätt än i en traditionell, rektangulär säng. Sov på bredden, längden, diagonalt eller i den ställning som passar dig. I en rund säng är du näst intill obegränsad.
  • Tar en rund säng mycket plats?

    Det är riktigt att en rund säng tenderar att ta mer plats än en traditionell variant eftersom du inte kan placera in den i hörnet längs med väggarna. Samtidigt kan du komma runt problemet genom att inreda smart och i rätt rum. För att framhäva sängens kan det vara en bra idé att placera sängen i rummets mitt och försöka hålla resten av rummet relativt fritt från övriga möbler.
  • Vilka sängkläder använder jag till runda sängar?

    En rund säng kräver sängkläder anpassade efter sängens form. I samband med att du köper din runda säng bör du med andra ord även spana in ett extra set sängkläder i samma mått. Titta extra noga på sängklädernas mått och form då det som sagt inte kommer att fungera med ett vanligt set till en klassisk säng.