Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Solsäng & solvagn

Solsäng teak

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

Populära filtreringar

Solsängar i teakträ är en populär och tidlös möbel för utomhusbruk. Teak är ett hållbart och väderbeständigt träslag som passar utmärkt för utemöbler. Solsängar i teak är bekväma och ger en avslappnande känsla samtidigt som de är snygga och stilrena. De flesta solsängar i teak kan justeras för att ge optimal komfort och stöd för rygg och nacke. Solsängar i teak är också lätta att underhålla och kan hålla sig i bra skick under många år med rätt skötsel. Med en solsäng i teak kan man njuta av sommarsolen på ett bekvämt och stilfullt sätt.

Vanliga frågor om Solsäng teak

Vad är fördelarna med solsäng teak?

Teak är en mycket hållbar och väderbeständig träslag som är perfekt för utomhusmöbler. Solsängar i teak är mycket bekväma och har en naturlig värme som gör dem extra behagliga att ligga på. Teakträets höga oljeinnehåll gör också att det är motståndskraftigt mot röta och fukt, vilket gör det till ett utmärkt val för utomhusmöbler som kommer att utsättas för väder och vind. Dessutom kräver teakmöbler minimalt med underhåll och behöver bara oljas in en gång om året för att behålla sin naturliga glans och färg.

Hur underhåller jag solsäng teak?

För att underhålla en solsäng i teak kan du följa dessa steg:

  1. Rengör ytan med en mjuk borste och en blandning av vatten och milt tvättmedel.
  2. Skölj av med rent vatten och låt torka helt.
  3. Applicera teakolja eller teaksealer för att skydda träet och ge det en fin finish.
  4. Upprepa processen varje säsong för att hålla solsängen i gott skick.

Finns solsäng teak i olika stilar?

Ja, solsängar i teakträ finns i olika stilar och utföranden. Det finns moderna varianter med rena linjer och minimalistisk design, men det finns också klassiska modeller med mer dekorativa detaljer. Det beror på var man letar och vilken stil man föredrar.