Bini

Visar 23 st stilsäkra produkter

Bini – mysiga saccosäckar till de minsta

Bini producerar saccosäckarna som du behöver för att skapa den mysigaste lilla hörnan i för barnen. Binis saccosäckar har speciella handtag som gör det enklare att flytta runt dem och de är dessutom oemotståndligt söta och bekväma.

Kampanj

Vad erbjuder Bini för produkter?

I sortimentet från Bini kan du hitta saccosäckar och sittpuffar till de allra minsta i hushållet. Här på Chilli har vi bland annat den bedårande favoritsaccosäcken Stjärna, den häftiga saccosäcken B-boy och den stilrena saccosäcken Original. Vi har även puffarna i serien Original. Barnens nya favorithörna är bara ett klick bort!


Varför startades varumärket Bini?

Grundaren, Kate, var en dag ute på jakt efter en vintermössa med sin son när en tanke slog henne. Hon ville skapa mysiga och bekväma saccosäckar för barn. Inom bara ett par dagar hade hon lyckats ta fram en prototyp och namngav sitt varumärke Bini. Namnet fick hon från den lilla shoppingrundan då hon var ute efter en “beanie” (som betyder mössa på engelska).


Vilka material används för Binis saccosäckar?

Binis saccosäckar är så otroligt bekväma för att de tillverkas av organiskt foglig bomull. Själva innerpåsen är fylld med materialet polypropen som enkelt kan forma sig efter kroppen. Trycken på produkterna är vattenbaserade och trycks på med hjälp av en speciell screen-tryck metod. Produkterna görs för hand i Europa och genomgår inga kemiska processer. De innehåller inte heller någon silikon, vilket gör dem väldigt barnvänliga.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj