Flexa

Visar 90 st stilsäkra produkter
4585c8442d414dd9a8524ae43c51ead9.jpg

Flexa – skandinavisk interiör för barn

Flexa grundades i Danmark 1972 och är specialiserat på design, tillverkning och försäljning av skandinaviska interiörlösningar för barn. De utvecklar kompletta, moderna skandinaviska möbler och interiör för spädbarn och barn. Alla Flexa-produkter är utformade för att skapa en säker och stimulerande miljö som anpassar sig, växer och förvandlas för att möta barns pågående utvecklingsbehov. Flexa använder sin kunskap om barn för att skapa funktionella, lekfulla och hållbara rumslösningar till överkomliga priser.

Sortera på

Flexa – Giftfria möbler för barn

Flexa tillverkar inte bara möbler som är vackra att titta på utan varje möbel har ett noga genomtänkt syfte. Flexa skapar en säker miljö för barns utveckling och stimulerar barns naturliga nyfikenhet och kreativitet genom sina produkter. Flexas produktionsanläggning i Europa har mer än 200 dedikerade och kompetenta medarbetare för att kunna garantera högsta kvalitet. I tre europeiska fabriker produceras sängar och förvaringsprodukter i tall, björk och MDF. Flexa har sin egen textilproduktion i Asien för att kunna säkerställa att alla textilier som används i tillverkningen av möbler lever upp till deras strikta krav på giftfria och miljövänliga material.

Flexa – mer än bara barnmöbler

Flexa har varit i spetsen för möbeldesign för barn i mer än 40 år. Varumärkets slogan lyder “skapad av experter – testad av barn” och deras vision är att få ut det mesta av varje barns potential. Genom dedikerad tillämpning av kunskap om barn designar och distribuerar de funktionella, lekfulla och hållbara barnmöbler och interiörlösningar till överkomliga priser.

Brett utbud av barnmöbler från Flexa hos Chilli

Att välja inredning och möbler till barnrummet kan vara en utmaning. Det är mycket att tänka på – allt från säkerhet till funktionalitet. Därför har vi på Chilli valt att satsa på att ta in barnmöbler och interiör från Flexa, för att hjälpa dig att göra valet enkelt. Hos oss hittar du ett brett utbud av noga utvalda barnmöbler från Flexas sortiment. Välj mellan barnmöbler från Flexa en mängd olika färger, stilar och design som passar de flesta hem. Bland annat hittar du:

  • Flexa säng
  • Flexa matstol
  • Flexa loftsäng
  • Flexa barnstol
  • Flexa våningssäng
  • Flexa spjälsäng
  • Flexa soffbord
  • Flexa barnsäng
  • Flexa bord

Klicka hem din favorit redan idag från chilli.se eller besök någon av våra butiker! Välkommen till Chilli! Alltid fri frakt, snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Filtrera & sortera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Typ
Stil
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar