Gripsholm

Visar 29 st stilsäkra produkter
c0a187df9bdee831d460819298de5a8c.jpg

Gripsholm - hemtextil med skandinaviskt formspråk

Gripsholm skapar en skön look & feel för det stilsäkra hemmet. Gripsholm tillverkar textila produkter med skandinavisk harmoni för ditt sovrum, vardagsrum, badrum och kök. Kvalitet är viktigt för Gripsholm som främst använder sig av naturliga material som bomull och linne.

Gripsholm - hållbar hemtextil

För Gripsholm är hållbarhet ett starkt ledord som innebär att man strävar efter att ta ansvar för hållbarhet och miljö i alla led. En stor del av Gripsholms sortimentet är 100% ekologisk och GOTS-certifierad. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en märkning som garanterar att produkten är tillverkad enligt alla ekologiska kriterier genom hela kedjan - från bomullsfältet till den färdiga produkten.


Historien bakom Gripsholm

Gripsholm grundades i trakterna runt Mälaren och Gripsholms slott år 2004. Sedan dess har företaget specialiserat sig på att tillverka vackra och hållbara hemtextilier i naturmaterial som bomull och linne. Gripsholm arbetar ständigt med att utveckla och förbättra sitt sortiment för att kunna erbjuda prisvärda produkter som är tilltalande, intressanta och håller en hög kvalitet.


Hemtextil och inredning med inspiration från svensk natur

Gripsholm tillverkar produkter av hög kvalitet som skapar ett inbjudande och harmoniskt hem och hämtar sin inspiration från svensk natur med ett skandinaviskt formspråk i sin design. I Gripsholms breda sortiment hittar du produkter för bädd, bad och inredning.


Gripsholms bäddsortiment består av påslakan, örngott och lakan med lyxiga materialval av hög kvalitet såsom som satin, percale och tvättade textiler ger både en känsla av exklusivitet och karaktär. I badsortimentet hittar du frottéhanddukar och andra stilfulla produkter för bad i allt från diskreta basfärger till varierande färgskalor anpassat efter säsong och kollektion.


Inredningskollektionen består främst av kuddfodral och plädar är skapade för att kombineras till en harmonisk helhet i hemmet genom subtila och moderna färger, mönster och detaljer. Gripsholm skapar skandinavisk harmoni för ditt hem!


Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Färg
Funktion
Kategori
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar