Hartman

Visar 50 st stilsäkra produkter

Hartman – trendiga utemöbler för din uteplats

Hartman är ett varumärke som erbjuder trendiga utemöbler för din uteplats. I sortimentet hittar du både bord och stolar i en stilren design.

Kampanj

Utemöbler med hög komfort

I över 50 år har Hartman tillverkat utemöbler med hög komfort. Varumärkets vision är att säkerställa att komforten ska prioriteras i alla produkter. Oavsett om du bara ska njuta av solen en timme eller avnjuta en hel middag med dina vänner så bidrar Hartmans stolar och fåtöljer till en skön komfort. Ett flertal av utemöblerna i Hartmans sortiment är designade med ett brett sittdjup som gör att du sitter bekvämt under hela middagen. Ett solklart exempel på en fåtölj som erbjuder hög komfort med stilren design är storfavoriten Saurum. Fåtöljen är särskilt designad med en svängd form för att ge ett skönt ryggstöd. Hartmans sortiment är ett självklart val för dig som vill skapa en uteplats med stilrena utemöbler men inte tumma på komforten.

Produkter i en stilren design

Innovation är ett av Hartmans ledord. Varumärket strävar hela tiden efter att utveckla utemöbler i en stilren design. Oavsett om du ska inreda en större eller mindre utomhusyta erbjuder Hartman utemöbler för alla behov. I sortimentet finner du allt ifrån mindre cafébord till mer robusta matgrupper. Det alla produkter har gemensamt är att designen är något utöver det vanliga. Hartmans utemöbler erbjuder en stilren design där du själv kan addera dekorativa kuddar för att stärka stilen du vill uppnå på din uteplats.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Kampanj