Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sista chansen! Cyber Week slutar om:  

Varumärken

Herstal - innovativ belysning och designlampor

15 st produkter

Herstal är ett varumärke som har tillverkat vackra, enkla och funktionella lampor i årtionden. Vi på Chilli gillar Herstals släta, minimalistiska lampor i stilren design. Genom att hålla belysningen enkel och ren ges möjlighet att uttrycka sig med inredning utan att lamporna tar överhanden. Med ett utbud av golvlampor, vägglampor, badrumslampor och mycket mer är vi säkra på att du hittar lamporna till ditt moderna hem.

 

Lampdesign från Danmark

Historien om Herstal börjar i Odense år 1987 när paret Martin och Lotte Herstal tog över en liten lampbutik med drömmen om att en dag själva designa lampor. Lamporna de sålde var till största del stilrena modeller av halogenlampor. Tio år senare profilerade sig varumärket med sin eleganta och funktionella belysningsdesign och har ett brett utbud av belysning idag.

 

Några av Herstals mest uppskattade lampor

Vienda Bordslampa är en elegant och lättplacerad lampa med skålformad lampskärm som guidar ljuset nedåt längs lampfoten av metall. Vienda är en lampa som passar bra som punktbelysning på ett avlastningsbord eller på fönsterbrädan.
Harlekin Vägglampa i metall och frostat glas ger ett behagligt sken och den moderna lampan har en diskret utforming i form av ett timglas. Ljuset lyser i lampans båda riktningar, alltså både uppåt och nedåt vilket gör lampan optimal att placera i hallen, sovrummet eller i en mörk vägg i vardagsrummet.
Manola takkrona bygger på en iögonfallande metallarmatur som ger ett modernt och stilrent intryck. Manola passar bra för att smycka hallen eller som en stilfull belysning över matsalsbordet.

Visar 15 av 15 produkter