Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Keter – ledande inom hushålls- och trädgårdsprodukter

3 st produkter

Keter Plastic är en av världens ledande tillverkare och marknadsförare av hartsbaserade hushålls- och trädgårdsprodukter. Med fokus på innovation som drivs av konsumentinsikt, erbjuder Keter ett imponerande utbud av möbler. Varje Keter-produkt är noggrant konstruerad för att kombinera hållbarheten hos plast, attraktiv design och oöverträffad funktionalitet. Varumärkets fortsatta engagemang för att förenkla och förbättra konsumenternas vardag har varit nyckeln till den globala framgången. Keter är ett globalt företag som har varit verksamt i över 60 år.

 

Keter – prisbelönt design

Produkter från Keter har blivit erkända med ett antal prestigefyllda internationella utmärkelser och har bland annat vunnit priser mer än en gång inom hållbar industriell design.

 

Beställ utemöbler från Keter online hos Chilli

Keter har blivit ett omtyckt varumärke hos oss och vi kan med stolthet presentera utemöbler av bästa kvalitet innehållandes både stil, design och hög komfort. Varumärket har ett brett sortiment av hållbara utemöbler och andra tillbehör som kan förgylla många stunder på din uteplats – år efter år.

De mest populära produkterna från Keter hos oss på Chilli är bland annat matgrupper för utomhusbruk, dynlådor och dynboxar, barbord och loungegrupper. En dynlåda är ett perfekt alternativ för dig som vill förlänga livslängden på dina dynor när du inte använder dem – väderbeständig, stabil och snygg utomhusförvaring! En snygg dynbox kan fylla ut en tom yta på din uteplats och fungera som ett praktiskt sidobord med förvaring.

Beställ prisvärda utemöbler från Keter online redan idag – alltid snabb leverans och 365 dagars öppet köp!

Visar 3 av 3 produkter