Sagaform

Visar 16 st stilsäkra produkter
5ec2ea9d9ded006ce88ae4c8c18f14cc.jpg

Sagaform – prisvärda och väldesignade inredningsprodukter

Sagaform har i över 20 år tillverkat populära inredningsprodukter som återfinns i de flesta svenska hem och kök. Dessa vackra, väldesignade och prisvärda inredningsdetaljer har kommit att förknippas med högtider och fest såväl som med den gemenskap och kärlek som vi upplever tillsammans med nära och kära vid dessa tillfällen. Oavsett om du söker efter det där lilla extra att komplettera hemmet med eller efter en fin gåva att ge bort till en vän, så hittar du något för alla tillfällen från Sagaform! Välj mellan ett brett utbud av vackra inredningsdetaljer som vaser, krukor, serveringsskålar, glas och mycket mer. Sagaform – detaljer som fulländar ditt hem!

Sagaform – stilrena produkter för alla kök och behov

Sagaforms vision är att bidra till att skapa starka relationer mellan människor genom att erbjuda produkter för köket och middagsbordet – hemmets hjärta och samlingsplats! Vid middagsbordet samlar vi familj och vänner för att spendera tid tillsammans, avnjuta en god måltid, prata om allt mellan himmel och jord och bara umgås! Att äta tillsammans och att ge varandra presenter är och har alltid varit, i de flesta kulturer, ett sätt att bygga starka relationer. Därför har Sagaform utvecklat ett brett sortiment av köksprodukter och inredningsdetaljer som förgyller middagen och är en fröjd både att få och att ge bort!

Sagaform online hos Chilli

Vi på Chilli har noga valt ut våra absoluta favoriter ur Sagaform’s fantastiska sortiment för att just du ska kunna fylla upp ditt kök med det finaste detaljerna. I vårt breda sortiment av Sagaform online hittar du allt från glas, whiskeyglas, vinglas, karaff och kaffemugg till ljuslykta, vattenflaska, ostkupa, hamburgerpress, skål och mycket mer! Välj att köpa dina inredningsprodukter från Sagform på Chilli.se eller i någon av våra butiker. Alltid fri frakt, snabba leveranser och 365 dagars öppet köp! Välkommen till Sagaform på Chilli!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Kategori
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar